Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Corisande


Ik wil graag aan jullie vertellen wat God voor mij heeft gedaan. 3 Jaar geleden kwam ik tot bekering. Toen ik voor de eerste keer in de kerk kwam was ik helemaal kapot van binnen en buiten. 4 Keer heb ik geprobeerd zelfmoord te plegen, maar omdat ik toen een zoon had gekregen, heeft mij dit gestopt om het door te zetten. Ik was echter heel ongelukkig en vol van haat en bitterheid tegen deze wereld. Ik was verslaafd aan drugs en had een erfelijke ziekte, ik leed al 15 jaar aan ernstige bloedarmoede

Jaar geleden kreeg ik heel veel pijn in mijn twee armen. Ik ging een MRI scan doen om te kijken wat er aan de hand was. Daarna verklaarde de dokter dat ik een hernia in mijn zevende wervel had. Ik ging naar een genezingscampagne en vroeg of ze voor mij konden bidden voor genezing. De evangelist en een pastor samen met mijn eigen pastor Marselia, hebben toen voor mij gebeden. De pijn ging meteen weg. Maar een paar dagen later kwam deze weer terug. En ik wist even niet meer wat ik moest doen. Omdat er al een datum stond geprikt voor een operatie zat er niets anders op dan deze te ondergaan. Echter bleef ik bidden tot God en vroeg God om mij aan te raken. 2 Dagen voor mijn ziekenhuisopname, stond ik ’s morgens op en de pijn was weg en is niet meer teruggekomen. Toen ik bij de dokter kwam, bleek de wervel weer goed te zitten.

Ik wil God bedanken en iedereen bemoedigen want God verhoort ons gebed. Wanneer je bijna de moed opgeeft, God komt altijd op tijd! Hij heeft mij genezen van bloedarmoede en hernia. Hij heeft mij bevrijdt van drugsverslaving en mij gelukkig gemaakt. Hij heeft mij een man gegeven en een nieuw huis. Hij heeft mij een compleet nieuw leven gegeven!!

Corisande

Samenkomsten

Diensten : Zondag: 11:00 uur & 18:00 uur
Woensdag: 19:30 uur
Bijbelstudies : Zondag: 10:00 uur
Huis samenkomsten : Vrijdag: 20:00 uur

Adresgegevens

Vanaf 1 maart 2020:
Einsteinstraat 122
6533 NR Nijmegen

Voor 1 maart 2020:
Marie Curiestraat 68/A
6533 HZ Nijmegen

Mobiel: 06 21 15 34 40

Bereikbaar via

Bussen v.a. Centraal Station Nijmegen:
Lijn 4 richting Aldenhof
Lijn 6 naar Dukenburg
Lijn 9 richting Grave

Links

 

Stort uw gift:
Rabobank: NL86 RABO 01 28 44 13 48
Te name van: Evangeliegemeente De Deur
Onze kerk is aangemerkt door de belastingdienst als een
Algemeen Nut Beoogende Instelling (853299183)
Jezus belooft in Lukas 6: 38 "Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u wedergemeten worden."