Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Neifa Luciano


Hallo, ik ben Neifa Luciano en ik wil graag getuigenis geven van wat God in mijn leven heeft gedaan. Ik ben als katholiek opgevoed door mijn moeder en ik ging altijd met plezier naar de kerk en ik zong ook in een koor. Bij de activiteiten voor jongeren die door de katholieke kerk werd georganiseerd, was ik er altijd bij. Zo dacht ik dat ik goed bezig was en dat ik een goed mens was. In 2002 ging ik in Nederland studeren.

Ook in Nederland ging ik verder naar de kerk, hoewel het saai was. Maar in Nederland was ik vrij om alles te doen wat ik wou, dus had ik het snel goed gemaakt met mijn ex-vriendje en leefde een immorele leven. Ik ben wel altijd een rustige meid geweest, maar om stoer te zijn, sprak ik veel vieze woorden met mijn vriendinnen. Na acht maanden ging het uit met mijn vriendje en ik ervoer ook veel tegenslagen in mijn studie, dus dat waren moeilijke momenten. In de zomervakantie van 2003 nam een ex-klasgenoot contact met mij op, omdat hij me wou komen bezoeken. Ik wist dat hij een christen was geworden. Zijn getuigenis raakte me heel erg aan, want ik kende hem als een feestbeest en als een jongen die veel dronk en ook nog een rokkenjager was. En nu was hij helemaal veranderd door God en had altijd zijn Bijbel bij zich.

Toen zag ik dat God echt mensen kon veranderen of met andere woorden dat God echt bestond. Hetgeen wat hij had, wou ik ook zo graag hebben, want ik was overtuigd dat God wel met hem was en niet met mij. Dus begon ik met hem naar bijbelstudies te gaan. Op een dag kreeg ik in Nijmegen op straat een folder voor een speciale dienst in het Papiaments en er waren twee jonge mensen aan het zingen over God en ik dacht, naar zo’n vrolijke kerk zou ik wel willen gaan. Een week later ging ik uit nieuwsgierigheid naar deze speciale dienst. En in die dienst heeft God mij meteen voor een keuze gesteld of ik normaal door zou gaan met mijn leven of dat ik Hem zou gaan volgen. Ik koos toen voor Hem en sindsdien heb ik een enorme rust gekregen die ik nooit had gekend. Ik begon regelmatig naar de kerk te gaan, omdat ik zo hongerig was naar God. God heeft mij ook veranderd en ik ging heel anders denken, ik ging denken zoals Hij denkt en daardoor ben ik ook anders gaan handelen. Ik heb gebroken met zonden die ik dacht nooit mee te kunnen breken.

Na een jaar dat ik God diende, heeft Hij mij een enorme zegen gegeven en dat is mijn vader. Mijn vader was voor bijna 20 jaar verslaafd aan drugs. Vanwege zijn verslaving had ik geen band of relatie met hem. Ik wist wel wie mijn vader was, maar ik kende hem niet persoonlijk. Op een dag heeft hij contact genomen met mij, toen was hij bezig aan het afkicken. Vandaag de dag rookt hij niet eens sigaret. Voor mij is dit een wonder, want mijn moeder vertelde mij hoe hij vroeger sprak over zijn verslaving en wat hij altijd zei was, dat dit zijn leven was. Hij was ook genezen van opgezwollen voeten zonder therapie te krijgen. God had mij overtuigd dat Hij bezig was met mijn vader om hem terug te geven aan mij. Na een paar maanden ging ik naar Curaçao met vakantie en toen ik hem persoonlijk zag, plaatste God een zekerheid in mijn hart, dat Hij Zijn werk zal afmaken. Op dat moment wist ik niet precies wat God daarmee bedoelde.

Na een tijd heeft mijn vader contact kunnen maken met zijn familie in Marokko met wie hij voor 25 jaar geen contact meer heeft gehad. Dit was weer een wonder van God. Met de kerstvakantie van 2006 ben ik samen met mijn vader naar Marokko gegaan om mijn familie persoonlijk te leren kennen. Ik voelde me heel erg gezegend toen ik daar zat tussen mijn familie. In die dagen liet God mij zien hoe eerlijk en hoe goed Hij is. Daarom daag ik je uit als je God nog niet kent, geef Hem een kans in je leven, want Hij is werkelijk een God van herstel. En Hij wil ook jou leven herstellen.

Neifa met oma, opa en oom in Marokko

Samenkomsten

Diensten : Zondag: 11:00 uur & 18:00 uur
Woensdag: 19:30 uur
Bijbelstudies : Zondag: 10:00 uur
Huis samenkomsten : Vrijdag: 20:00 uur

Adresgegevens

Vanaf 1 maart 2020:
Einsteinstraat 122
6533 NR Nijmegen

Voor 1 maart 2020:
Marie Curiestraat 68/A
6533 HZ Nijmegen

Mobiel: 06 21 15 34 40

Bereikbaar via

Bussen v.a. Centraal Station Nijmegen:
Lijn 4 richting Aldenhof
Lijn 6 naar Dukenburg
Lijn 9 richting Grave

Links

 

Stort uw gift:
Rabobank: NL86 RABO 01 28 44 13 48
Te name van: Evangeliegemeente De Deur
Onze kerk is aangemerkt door de belastingdienst als een
Algemeen Nut Beoogende Instelling (853299183)
Jezus belooft in Lukas 6: 38 "Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u wedergemeten worden."