Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Willy Gerrits


Mijn naam is Willy Gerrits.

Hallo allemaal, het is een grote eer om mijn getuigenis te mogen vertellen. Het makkelijkste is het om het in drie delen te vertellen, als eerste hoe was ik, wat is er gebeurd, hoe ben ik nu.

Om bij het eerste te beginnen, ik begon op 13-jarige leeftijd te drinken, later begon ik hard drugs te gebruiken. Dit heb ik 38 jaar gedaan, tot het extreme toe. De laatste 20 jaar gebruikte ik dagelijks16 liter bier, 6 gram coke, speed, wiet, enz.

Gevolgen konden natuurlijk niet uitblijven waardoor ik vrouw, kinderen, familie, huis en auto’s ben kwijt geraakt. Vanwege mijn alcoholverslaving heb ik 6 keer in coma gelegen, de doctoren hebben mij meerdere malen opgegeven.

Op een dag was een medeverslaafde uitgenodigd om naar de kerk te gaan. Hij zij tegen mij, “ga mee, anders ga je dood”. Met een tas vol met bier en het nodig bier op werden we door de pastor zelf opgehaald en gingen we naar de kerk. Eenmaal in de kerk aangekomen voelde ik mij meteen thuis. Aan het einde van de dienst vroeg de pastor of er iemand was die Jezus in zijn hart wilde aannemen, Hij zou me helpen om een nieuw leven te geven. Deze beslissing nam ik zonder aarzeling, hier had ik jaren op gewacht !!

Ik werd gevraagd om naar voren te komen en om al mijn kettingen, kralen en amuletten af te doen   omdat blokkades vormen voor genezing en bevrijding zei de pastor. Ik werd meteen bevrijd. Dit was een nieuw leven, een leven met Jezus in mij hart! Ik ben van de één op de andere dag gestopt met maar liefst 16 verslavingen!

In plaats van een hopeloos bestaan en een leven in de gevangenis, dankzij God werd mij ook nog eens 2,5 jaar straf kwijtgescholden omdat de rechter mij wilde aanmoedigen met mijn nieuwe begin met Jezus Christus woning ik weer in een huis en heb ik echte vrienden gekregen. Op hun kan ik bouwen, het zijn broeders en zusters uit de kerk die ik kan vertrouwen. Langzaam maar zeker begin ik ook mijn familie weer terug te zien, sommigen pas na 25 jaar.

God is genadig en goed!

Natuurlijk bedank ik ook Patrick Verplak, onze pastor.

Ik hoop dat u wat heeft aan mijn getuigenis. Stel uw vertrouwen in de Heer, Hij wil iedereen helpen en als u uw hart opent voor Hem dan is echt alles mogelijk zoals Filippenzen 4:13 zegt: “ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Willy

p.s.,

Mocht je naar onze kerk willen komen dan ben je van harte welkom!.
Adres: Evangeliegemeente De Deur Nijmegen, Marie Curiestraat  68a 6533 HZ  Nijmegen

Samenkomsten

Diensten : Zondag: 11:00 uur & 18:00 uur
Woensdag: 19:30 uur
Bijbelstudies : Zondag: 10:00 uur
Huis samenkomsten : Vrijdag: 20:00 uur

Adresgegevens

Vanaf 1 maart 2020:
Einsteinstraat 122
6533 NR Nijmegen

Voor 1 maart 2020:
Marie Curiestraat 68/A
6533 HZ Nijmegen

Mobiel: 06 21 15 34 40

Bereikbaar via

Bussen v.a. Centraal Station Nijmegen:
Lijn 4 richting Aldenhof
Lijn 6 naar Dukenburg
Lijn 9 richting Grave

Links

 

Stort uw gift:
Rabobank: NL86 RABO 01 28 44 13 48
Te name van: Evangeliegemeente De Deur
Onze kerk is aangemerkt door de belastingdienst als een
Algemeen Nut Beoogende Instelling (853299183)
Jezus belooft in Lukas 6: 38 "Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u wedergemeten worden."